Overtuigd ontspullen, mindful met minder.

Herken je dat? Je bent spullen aan het opruimen en je ziet misschien helemaal geen verandering omdat je eigenlijk alleen maar spullen aan het verplaatsen ben. Je durft spullen niet goed weg te doen, omdat je denkt dat je ze nog wel eens nodig kan hebben of er misschien spijt van krijgt. Je wilt graag van je overbodige spullen af, maar je weet niet precies hoe.

Ben je bereid om een gedragsverandering aan te gaan? Dan ben je hier goed! In de online cursus ‘Overtuigd ontspullen, mindful met minder’ gaan je werken aan je bewustwording van het kopen, hebben, houden en onderhouden van spullen. De cursus is ontwikkeld om dit inzicht tot handelen te brengen via een stapsgewijze aanpak van de ui-methode. Alleen dan komt je tot de kern van het ontspullen van jou huis

Er gingen je al een tiental vrouwen voor, die naast hun drukke baan en hun drukke gezin verlangden naar het stukje rust in hun leven waar ze maar geen grip op kregen. Enkele ervaringen:

De vele informatie die we kregen vond ik zeer waardevol, de cursus raakt echt een diepere laag onder het opruimen en ontspullen.

Het heeft opgeleverd dat ik beter nadenk over mijn aankopen en de spullen die ik bezit.

Ik heb een hoop ballast in mijn huis weg kunnen doen, mijn leven is daardoor zoveel rustiger.

Door deze cursus zal je Helder krijgen waar je opruimobstakels liggen, je zult inzicht krijgen in jou emoties, jouw opruimdoelen en jouw opruimwensen. Je zult zien dat je een Verhelderder toekomst tegemoet zult gaan waar je met veel rust van kunt gaan genieten.

Wat kan je verwachten:

  • een PDF werkboek met een opbouw van je gehele opruim/ontspul proces. Je gaat beginnen bij het begin door eerst in kaart te brengen waar je opruimobstakel liggen. Vervolgens zal je moeten visualiseren, doelen bepalen en kennis vergaren. Met deze factoren ga je vervolgens een ruimte of plek opruimen en ontspullen, wat je tot slot weer gaat evalueren.
  • een plek in een de besloten Instagramaccount: ‘Overtuigd ontspullen, mindful met minder’
  • een week lang iedere dag een post die de opdrachten versterken
  • maandagavond 10 januari 2022 van 20.00 tot 21.00 uur een live sessie
  • maandag 17 januari 2022 van 20.00 tot 21.00 uur een Q&A live sessie
  • mogelijkheid om via DM vragen te stellen aan de expert

In het kader hier onder kan je je opgeven voor deze cursus. Als je in het gelukkige bezit bent van een kortingscode dien je deze in te vullen bij het veld “kortingscode” alleen dan wordt je toegelaten binnen de cursus met het gereduceerde tarief.

Totaal: € -